16 Haziran 2012 Cumartesi

BİLEKLEK


Ringa tekniği ile yaptığım bileklik.Yapımı oldukça zevkli ama ilk öğrengeçliğim biraz uzun sürdü.Mantığını kavradıktan sonra herşey daha da kolay oluyor.Birde yazmak benim en önem verdiğim unsurdur.Efendimizin dediği gibi"aklınıza kalemle yardımcı olun." Ben bunu hemen hemen hep uygularım,zaten çokta unutkanımdır.Kaydedince hatırlamak daha kolay oluyor.Sevgiyle kalın....

17 yorum:

  1. merhaba yaptığınız bileklik ve yüzük harika olmuş.Ben bunu uzun zamandır yapmak istiyorum ama şeması olmadığı için yapamıyorum.şemasını gönderirseniz çok sevinirim.ayrıca bloğumada beklerim nurayintasarimlari.blogspot.com

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. teşekkür ederim.bunun bir şeması yok sadece modele bakıp uyguluyorsunuz ama başlanğıcını ve ileri aşamalarını anlatırım.

      Sil
  2. Evet bak bu çok güzel olmuş bende beğendim ellerine sağlık :) bence bunun birde tasması olsa mı ne :) çok şık bir ikili olur kanımca
    Selamlar...
    Ozras :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bu bilekliği anlatan bildiğiniz bir site varmı .çok beğendim yapmak istiyorum yardımcı olursanız çok sevinirim.

      Sil
    2. Nuraycım bildiğim bi site yok ben bunu kendi çabalarımla öğrendim.Ama bi daha yapınca aşamalarını blog ta paylaşırım sende takip edersin tamam canım kendine iyi bak.

      Sil
    3. Sizin yaptıklarınız büyük bir zevkle takip ediyorum .

      Sil
  3. Bunu ben de öğrenmek istiyorum...

    YanıtlaSil
  4. blogunuza bayıldım yaptığınız işlere ayrıca bayıldım:)lütfen bunları bizede öğretin çok heycanlandım bende yapmak istiyorum.yaptığınız herşey çok güzeller emeğinize ,elinize sağlık..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. canım çok tşk ederim. Uygulama aşamalarını da şaylaşıcam:)

      Sil
  5. Merhabalar,bloğunuzdaki örnekler çok güzel.Harika çalışmalar yapmışsınız.Benim bloğuma ziyaretinizde bana yaptığınız hatırlatma için teşekkürler.Ben hiç takı dersi kursu almadan kendi takılarımı üretiyorum.Ama bazı teknikleri de araştırdığım videolardan ve şemalardan öğrenip,kendi tarzımda çalışmalar çıkarmaya çalışıyorum.Örgü modelleri(hapisane işi) ve peyote adı altında bir çok değişik teknik var tabii.Ancak ben bunların alt kategorileri yada teknik isimlerinin üzerinde durmadan sadece tekniği öğrendikten sonra uygulayıp, çeşitlendirdim.
    Ama yapılan işin, tekniğin adı ile anılması ve sunulması tabiki çok önemli.Uyarınızdan sonra nette yaptığım araştırmalarla,BAL PETEĞİ adını verdiğim kolye ve bilekliğin yapılışında kullandığım tekniğin adını tekrar düzenlediğim post da herring bone olarak düzelttim.
    Ayrıca çok yakında yine aynı teknikle yaptığım ama daha tamamlamadığım bileklik ve kolyelerimi yayınlayacağım.Bloğumu izlerseniz daha bir çok konuda paylaşımda bulunabiliriz,sevgilerimle:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok kibarsınız beraber güzel paylaşımlarımız olacak saygılarımla..

      Sil
  6. Que bonita esta pulsera, luce un montón..!!

    YanıtlaSil
  7. harika...süper olmuş
    eline sağlık bana da beklerim...

    YanıtlaSil

bir mutluluk boncuğu