17 Haziran 2012 Pazar

YÜZÜK

Bilekliğin buda yüzüğü.Yüzük çok asil duruyor parmakta,bileklikte öyle.Takarken kendinizi çok mutlu hissediyorsunuz.

İNCİNİN BÜYÜSÜ

İncili bileklik yapımı oldukça basit, zaten bakıldığındada nasıl olduğu anlaşılıyor.

16 Haziran 2012 Cumartesi

.Sevgili arkadaşım Havvanın mankenliğiyle daha da güzel oldu.Canım arkadaşım iyiki varsın.

BİLEKLİKLER

Yapımı son derece kolay bi çalışmam.Bittikten sonraki mutluluğu anlatamam. Öncelikle bileklik teline suluhandan aldığım hunileri iç içe geçecek şekilde dizdim.Ortasına istediğiniz renk ve şekilde boncuk kullanabilirsiniz İğne oyasınıda ekleyip diğer yarıyı yerleştirdikten sonra bilekliğimiz hazır.

FİYONK AŞKI

Fiyonk yapmanın ne kadar zevkli olduğunu anlatamam size.İstediğiniz kum boncukları kullanabilirsiniz,seçim size kalmış.Tuğla tekniğini kullanarak yaptım.Şimdilik sadece resimlerini veriyorum detaylarını daa göstericem.

BİLEKLEK


Ringa tekniği ile yaptığım bileklik.Yapımı oldukça zevkli ama ilk öğrengeçliğim biraz uzun sürdü.Mantığını kavradıktan sonra herşey daha da kolay oluyor.Birde yazmak benim en önem verdiğim unsurdur.Efendimizin dediği gibi"aklınıza kalemle yardımcı olun." Ben bunu hemen hemen hep uygularım,zaten çokta unutkanımdır.Kaydedince hatırlamak daha kolay oluyor.Sevgiyle kalın....

TURKUAZ YÜZÜK VE BİLEKLİK

Yüzük yapımı; turkuaz renk bit kristal kullanarak yapmış olduğum yüzük,
bileklik.Nazo tekniğini kullandım bileklikte.Yüzüğü yaparkende tek tek toplar yapıp onları sonra yüzük aparatında birleştirdim.Bilekliğe ben bayıldım,harika görünüyor.
İlerde sizlere yüzük ve bilekliğin yapım aşamalarınıda paylaşacağım.

YÜZÜK MODELLERİ


Kum boncuk ve köstebek aparattan yapmış olduğum, dore yüzük, ilerde yapım aşamasınıda adım adım sizlerle paylaşacağım.

SELAMLAR


selam arkadaşlar, uzun zamandır blogları takip ediyordum ve bugün bende bir blog açmaya karar verdim. Birçoğunuz gibi hobilerim ile aranızda olacağım. Desteklerinizi bekliyorum.
Sevgiler...